İnternetten Para Kazanma Yolları: Eşsiz Yöntemler (2020)

Menu
  • Ana Sayfa
  • Yepyeni İş Fikirleri
  • Blog
  • Kredi
  • Kredi Kartı
  • Diğerleri
    • Google
    • Sosyal Medya
    • Yatırım Araçları

Ana Sayfa » İnternetten Para Kazandıran Siteler: (+25 Site, Türkçe, 2021)

Yepyeni İş Fikirleri

İnternetten Para Kazandıran Siteler: (+25 Site, Türkçe, 2021)

parakazanma 4 Ocak 2020

Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2021

İnternetten para kazandıran siteler nelerdir? Yatırımsız para kazandıran siteler, tıkladıkça para kazandıran siteler, Türkçe para kazandıran siteler ve benzeri alanda internetten para kazanmanızı sağlayacak tüm güncel siteleri listeliyoruz.

İnternetten para kazanmak için bu siteleri kullanabilirsiniz. Paylaşacağım siteler üzerinden işlem yaparak para kazanmaya başlayacaksınız.

> Bu sitelere para yatırmanıza kesinlikle gerek yoktur.

Aşağıda paylaşacağım siteler tamamen sizin kabiliyet ve çalışmanıza göre para kazandırır. Yatırım aracı değildir.

Para yatırmanıza gerek yoktur. Aşağıda bu siteler üzerinden nasıl para kazanacağınıza dair bilgilere de yer veriyorum.

İNTERNETTEN PARA KAZANMA İLE İLGİLİ DEVASA REHBERİ İNCELEYİN!

İçindekiler

  • İnternetten para kazandıran siteler nelerdir?
  • İnternetten para kazandıran sitelerden nasıl para kazanacağım?
    • 1- Sadeceon
    • 2- Bionluk
    • 3- Hepsiburada
    • 4- Gittigidiyor
    • 5- n11
    • 6- Çiçeksepeti
    • 7- Elance
    • 8- Fiverr
    • 9- oDesk
    • 10- Craigslist
    • 11- Freelancer
    • 12- Swagbucks
    • 13- Qmee
    • 14- Gift Hunter Club
    • 15- GiftHulk
    • 16- Field Agent – İnternetten Para Kazandıran Siteler
    • 17- YouTube – İnternetten Para Kazandıran Siteler
    • 18- r10 – İnternetten Para Kazandıran Siteler
    • 19- wmaracı – İnternetten Para Kazandıran Siteler
    • 20- Amazon Associates – İnternetten Para Kazandıran Siteler
    • 21- Kindle Direct Publishing – İnternetten Para Kazandıran Siteler

İnternetten para kazandıran siteler nelerdir?

  1. Sadeceon
  2. Bionluk
  3. Hepsiburada
  4. Gittigidiyor
  5. n11
  6. Çiçeksepeti
  7. Elance
  8. Fiverr
  9. oDesk
  10. Craigslist
  11. Freelancer
  12. Swagbucks
  13. Qmee
  14. Gift Hunter Club
  15. GiftHulk
  16. Field Agent
  17. YouTube
  18. R10
  19. WMARACI
  20. Amazon Associates
  21. Kindle Direct Publishing

İnternetten para kazandıran sitelerden nasıl para kazanacağım?

# İnternetten para kazandıran siteler aracılığıyla para kazanmanız mümkün. Bazı sitelerde yeteneklerinizi, fikirlerinizi ortaya koymanız gerekir. Mesela youtube gibi video içerik platformlarında video içerikleriniz ne kadar kaliteli ve ilgi çekici olursa o kadar çok izlenmeniz olur. Buda popüler bir kanalınızın olması demektir ve ayrıca çok daha fazla para kazanmanızı sağlar.

# Bkz: Para Kazanma Yolları : En Güvenli ve Garanti Kazanç Fikirleri | 10 Yöntem

# Bunun haricinde internetten para kazandıran sitelerin arasında alışveriş siteleri bulunuyor. Bu sitelerde ürün satabilirsiniz. Ürününüz olmayabilir. Hiç önemli değil satış ortaklığı dediğimiz kavram bu sitelerde de mevcuttur. Satış ortaklığı sayesinde belirli bir komisyon ile sizde para kazanabilirsiniz.

# Bkz: İnternetten Satış Yaparak Ayda 4000 TL Nasıl Kazanıyorum?

# Yine yukarıda paylaştığım internetten para kazandıran siteler arasında görev yap para kazan mantığında bulunan siteler vardır. Bu sitelerden yatırımsız ve sermayesiz para kazanmak çok kolaydır. Yapmanız gereken bu tarz sitelere üye olup belirlenen görevleri yerine getirmek. Mesela üye olduktan sonra sitede yorum yap görevi bulunuyor. Size vereceği siteye girip yorum yapıyorsunuz. Bu yorum karşılığında para kazanıyorsunuz. Türkiye’de fazla yaygın değil ama yavaş yavaş yayılmaya başladı.

# Bkz: internetten Yapılabilecek İşler | İnternet Üzerinden İş Fikirleri

# Aklını birazcık kullanan kişiler rahatlıkla internetten para kazanabilir. Sitemizde internetten para kazanma ile ilgili birçok argüman ve yazı bulunuyor. Yorum yaparak, makale yazarak, youtuber olarak, satış ortaklığı sistemi ile ve benzeri şekilde internetten kazanç yöntemleri bulunuyor. Yapabileceğiniz bir işi seçip hemen çalışmaya başlayın. Sonuçta bunlar sermayesiz ve yatırımsız para kazanabileceğiniz yöntemler. Denemekten zarar gelmez.

1- Sadeceon

Sadeceon internet sitesine üye olarak yeteneğinizi kazanca dönüştürebilirsiniz. Mesela çok iyi resim çizme kabiliyetiniz vardır.  İnsanların karikatürlerini veya vereceği fotoğrafları çizime dökerek para kazanabilirsiniz. Örneğin bir çizimi 100 TL’ye yapabilirsiniz. Bu örnek bir fiyattır. Yaptığınız işe göre siz değer biçebilirsiniz. İnternetten para kazanabileceğiniz en güzel platformlardan biridir incelemenizi öneririm.

2- Bionluk

Sadeceon mantığında bir sitedir. Yeteneklerinizi ve bilginizi kullanarak buradan para kazanabilirsiniz.

3- Hepsiburada

Alışveriş sitesi olan hepsiburadadan satış ortaklığı yöntemi ile para kazanmanız mümkün.

4- Gittigidiyor

Alışveriş sitesi olan gittigidiyor üzerinden satış yaparak veya satış ortaklığı uygulayarak para kazanabilirsiniz. (Güncelleme) Gitdigidiyor satış ortaklığı sayfası https://aff.gittigidiyor.com/  şu an çalışmıyor.

5- n11

Yine en çok kullanılan alışveriş sitelerinden biridir. Satış ortaklığı sistemiyle ürün satışı gerçekleştirerek para kazanabilirsiniz.

6- Çiçeksepeti

Özel günlerde sevdiklerinizi mutlu etmek için bu site üzerinden çeşitli hediyeler ve çiçek gönderimi yapabiliyorsunuz. Sizde bu site için yaratıcı hediyeler hazırlayıp satış ortaklığından faydalanabilirsiniz.

7- Elance

Elance internetteki en büyük yasal iş pazarlarından biri. Yazarlıktan çevirmenliğe, web tasarımından programlamaya her alanda iş bulabileceğiniz Elance’in arayüzü de oldukça basit. İşverenlerin yapılması gereken işi paylaştığı sitede iş arayanların yapması gereken tek şey ise iş için bir teklifte bulunmak.

Kazanmak istediğiniz miktar ne olursa olsun seçenekleriniz neredeyse sınırsız. Kayıtlı kullanıcılar yılda 1000 ila 100.000 dolar arasında para kazanabiliyor. Bedava kullanımı ve güvenilir yapısıyla oldukça cazip görünen Elance’in tek kötü yanıysa biraz kalabalık olması. Çok ucuza kalitesiz iş yapmaya razı çok sayıda kullanıcı olduğundan kalifiye olduğunuz bir işten hak ettiğiniz parayı kazanmaya başlamanız vakit alabiliyor.

8- Fiverr

Fiverr da kolay arayüzlü fakat daha profesyonel çalışan bir site. Herhangi bir hizmet için ödenebilecek en düşük miktar saat başına 5 dolar. Çalışma prensibiyse şartları çalışanın belirlediği bir biçimde tasarlanmış. İş arayanlar verebilecekleri hizmetleri sıralayarak kaydoluyor ve bir işveren profilleri inceleyerek uygun bulduklarına teklif götürüyorlar.

Ödeme güvenliği de hat safhada. Ödemeler iş yapılmadan önce Fiverr tarafından tahsil ediliyor böylece dolandırılma şansınız kalmıyor.Minimum fiyat ve ödeme garantisi Fiverr’ı cazip epey kılsa da bu siteden düzenli bir gelir elde etmek pek kolay değil. Zira Fiverr rekabetin çok yüksek olduğu bir platform.

9- oDesk

oDesk için Elance’in kardeş firması demek yanlış olmaz. Çok çeşitli alanlarda iş bulma imkanı sağlayan sitenin Elance’e göre farklı bir dizaynı ve ödeme takip sistemi var. Yeni başlayanlar için oldukça uygun bir site, fakat oDesk’teki ücretler de bu nedenle daha düşük oluyor. Bu yüzden daha büyük düşünenler için yalnızca bir başlangıç adımı olarak iş görebiliyor.

10- Craigslist

Craigslist neredeyse her konuda bir ilan bulabileceğiniz bir platform. Evden çalışmak isteyenler için de bol miktarda iş ilanı mevcut. Biraz tecrübe edinmek ve para kazanmak için harika bir başlangıç sitesi. Craigslist, yerel işletmelerden üniversite öğrencilerine geniş bir profile hitap ediyor.

Tabi sitenin eksik yanları da yok değil. Yaptığınız işin parasını almak her zaman çok kolay olmayabiliyor. Kimi zaman işvenin peşinde koşmak durumunda kalabiliyorsunuz.

11- Freelancer

Freelancer için eLance ve oDesk’in oyunlaştırılmış versiyonu denilebilir. Becerilerinize ve tecrübenize bağlı olarak seviye atlayabildiğiniz bu sitede işler de ulaştığınız seviyeye göre veriliyor. Aynı zamanda iş çeşitliliği ve akışının da bol olduğu platformlardan.

Freelancer’ın kötü yanıysa bedava kullanma şansınızın olmaması. Belli seviyelere gelmek ve daha çok iş alabilmek için siteye ödeme yapmanız gerekebiliyor. İşverenlerin gözünde daha güvenilir bir profil çizmenizi sağlayan bu özellik yeni başlayanlar içinse yük olabiliyor.

12- Swagbucks

Swagbucks, çeşitli anketler doldurmanız karşılığında sizi sanal parayla ödüllendiren bir internet sitesi. Daha sonra bu sanal paralar gerçek paraya, Amazon hediye çeklerine veya PayPal kredilerine dönüştürülebiliyor. Sitenin özellikle Amerika Birlişik Devletleri’nde çok sayıda kullanıcısı var.

Sitede anket cevaplamak dışında yapabileceğiniz başka görevler de var. Video izlemek ve arama motorlarını kullanmak seçeneklerinizden bazıları.

13- Qmee

Qmee adlı internet sitesi yalnızca arama motorlarını kullanarak para kazanmanıza olanak sağlıyor. Bilgisayarınıza indireceğiniz bir ekelnti aracılığıyla çalışan Qmee, Google, Amazon, eBay, Yahoo, Bing ve Tesco aramalarını takip ediyor ve arama başına ücret ödüyor. Bu aramalarda Qmee üzerinden verilmiş reklamlara tıklayarak ekstradan para kazanmak da mümkün.

14- Gift Hunter Club

Video izlemek, anketlere katılmak ve diğer kolay görevleri yerine getirmek karşılığında sanal puanlar veren bir başka site Gift Hunter Club. Benzerleri gibi bu sitede de kazandığınız puanları Amazon hediye kartlarına veya PayPal aracılığıyla paraya çevirebiliyorsunuz. Eğlenceli görevleriyle para kazandırırken canınızı sıkmayan sitenin ödeme hızı da rakiplerine göre yüksek.

15- GiftHulk

GiftHulk da yukarıda bahsettiğimiz Gift Hunter Club ile aynı mantıkla çalışan bir site. Video izleyerek, anket yanıtlayarak yada sitenin kendi arama motorunu kullanarak Hulk Coin denilen sanal paradan kazanabiliyorsunuz. Daha sonra bu parayı birkaç farklı çeşit hediye çekine çevirerek internet üzerinden alışveriş yapabiliyorsunuz.

16- Field Agent – İnternetten Para Kazandıran Siteler

Sıra geldi biraz hareket gerektiren uygulamalara. Field Agent akıllı telefonunuza yükleyebileceğiniz ücretsiz bir uygulama. Bu uygulama sizden belirli ürünler için bir saha incelemesi yapmanızı istiyor. Tek yapmanız gereken yakınlardaki marketlere uğrayıp ürünün fiyatlarını karşılaştırmak, fotoğraflarla belgelemek ve duruma bağlı olarak kısa bir yorum yazmak. Görev başına verilen ücretler internet üzerinden elde edilen kazançlara göre yüksek fakat iş gelme sıklığı da görece düşük.

17- YouTube – İnternetten Para Kazandıran Siteler

Herkesin bildiği ve oldukça popüler olan video içerik platformudur. Youtube en fazla para kazandıran siteler arasında yer alabilir. Zira video içerikleri ile milyonlar kazanan yotubuerlar bulunuyor. Sizde yaratıcı ve kaliteli video içerikler üreterek youtuber olup zengin olabilirsiniz.

18- r10 – İnternetten Para Kazandıran Siteler

Türkiye’de en çok tıklanan webmaster forumudur. Ticari akışı çok fazladır. Eğer webmaster işlerine veya girişimciliğe yatkınlığınız varsa bu forumu ziyaret etmenizi tavsiye ediyorum.

19- wmaracı – İnternetten Para Kazandıran Siteler

Webmaster forumudur. Aynı r10 ayarında bir forumdur. Burada da r10’da dönen ticari akış dönmektedir. Kullanıcılarına para kazandıran bir sitedir.

20- Amazon Associates – İnternetten Para Kazandıran Siteler

Halihazırda bir blog veya internet sitesi sahibi olanlar için güzel bir fırsat. Tek yapmanız gereken sitenize Amazon linkeri ve reklamları yerleştirerek ziyaretçilerinizi Amazon’a yönlendirmek. Bu yönlendirmeyle Amazon’a ulaşan ziyaretçiler alışveriş yaptığında size de %1 ile %12 arasında değişen bir komisyon ödeniyor. Telefon, televizyon gibi elektronik aletlerden daha az komisyon elde edilirken takı, saat gibi aksesuar alışverişleri size daha yüksek oranlı komisyon kazandırabiliyor.

Amazon Associates yoluyla elde edeceğiniz kazançlar tamamen sitenizin popülerliğine ve linkleri yerleştirme biçiminize bağlı. Eğer tüm sayfayı reklamla doldurur yada içeriğinizle ilgisiz linkler yerleştirirseniz ziyaretçilerinizi yönlendirme şansınız da ciddi anlamda azalır.

21- Kindle Direct Publishing – İnternetten Para Kazandıran Siteler

Amazon’un e-kitap girişimi Kindle’a ait olan Direct Publishing, herkese hitap etmese de yazar olmak isteyen yaratıcı beyinlere önemli bir şans tanıyor. Bir yayın evini kitabınızı basmaya ikna etmek yerine yazdığınız eseri basitçe e-kitap olarak siteye yüklüyorsunuz. Eğer kitabınız alıcı bulursa Amazon size %70’e varan oranlarda kar payı ödüyor. Bu yolla keşfedilme şansınızı düşük bulabilirsiniz fakat şimdi tüm dünyada tanınan Grinin Elli Tonu serisinin de ilk okurlarına bu şekilde ulaştığını göz önünde bulundurmak gerek.

Share
Tweet
Email
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

2 Yorumlar

  1. mehmet

    gittigidiyorun satış ortaklığı devam etmiyor ki

    18 Mayıs 2020
    • parakazanma

      BU konuda haklısınız https://aff.gittigidiyor.com/ gitdigidiyor satış ortaklığı sayfasına ulaşılamıyor. Bu bilgi güncellenmiştir.

      18 Mayıs 2020

Bir cevap yazın

Cevabı iptal et

Yeni İş Fikirleri

  • ticimax yorumlar
    Ticimax Yorumu: Ticimax Satın Almadan Önce Bilmeniz …
  • online şahıs şirketi
    5 Dakikada Online Şahıs Şirketi Kurmak
  • internetten para kazanma yollari
    2021’de İnternetten Para Kazanma (Kazanç Kanıtlı 14+ …
  • yorum yaparak online para kazanma
    Yorum Yaparak İnternetten Para Kazanmak: (Ayda 2700 …

YENİ YAZILARDAN HABERDAR OL

10000+ abonemiz arasına katılarak yeni para kazanma yöntemlerini mail kutunuzda alın!

Abone olduğunuz için teşekkürler

Bir şey yanlış gitti.

İnternetten Para Kazanma Yolları: Eşsiz Yöntemler (2020)

İnternetten Para Kazanma

  • 2020’de İnternetten Para Kazanma (Kazanç Kanıtlı 14+ Yöntem)
  • İnternetten Satış Yapmak (2021)
  • İnstagramdan Para Kazanmak: (Etkili 5 Yöntem)

Blog Açmak

  • Blog Açmak: 5 Dakikada Blog Nasıl Açılır? (2021)
  • Blogdan Nasıl Para Kazanılır? (4 Adımla Günde 500 TL)
  • WordPress Blog Temaları: 12+ SEO Uyumlu WP Blog Teması

Yararlı Linkler

  • Künye
  • İletişim
  • Yasal Uyarı
  • Hakkımızda
  • Gizlilik politikası
Copyright © 2023 İnternetten Para Kazanma Yolları: Eşsiz Yöntemler (2020)
WordPress